Kullanmadığınız Giysileriniz İhtiyacı Olanlara Ulaşıyor

13Tem07

Dubrovnik Surlarında Çamaşırlar

Dubrovnik Surlarında Çamaşırlar

GAP İdaresi tarafından baÅŸlatılan ÇATOM (Çok Amaçlı Toplum Merkezleri) projesinin katılımıyla 30 haziranda çok güzel bir kampanya baÅŸlamış. Midi ve Maxi TansaÅŸlarda toplanan kullanılmayan giysiler Ariel ile yıkandıktan sonra ÇATOM’lar vasıtası ile ihtiyacı olanlara ulaÅŸtırılıyor.

Å?u sıralar taşınmalar, mevsim deÄŸiÅŸikliÄŸi, tatil hazırlıkları vesilesi ile birçok kıyafetin kenara ayrıldığını tahmin ediyorum. İşte deÄŸerlendirmek için harika bir fırsat.

Link

Popularity: 2% [?]

Etiketler
, , , ,
İlişkili Yazılar


“Kullanmadığınız Giysileriniz İhtiyacı Olanlara Ulaşıyor” için 6 Yorum yapılmış.


  1. 1 Bembi 13 Tem 2007 10:00

    harika bir kampanyaymış!

  2. 2 sultan 13 Tem 2007 19:44

    ne kadar süreyle bu kampanya.ayrıca çok güzelmiş

  3. 3 hayat 13 Tem 2007 22:53

    AkÅŸam iÅŸten eve gelirken teslim ettim.
    Toplumsal dayanışmamızın en güzel örnekleri bu faaliyetler.

  4. 4 DevletÅŸah 14 Tem 2007 00:43

    Kampanya 22 Ağustosa kadar devam edecekmiş. Yaklaşık 1 ay vakit var.

  5. 5 Deniz 17 Tem 2007 17:27

    Geçen yıllarda bu tip bir kampanya olmuÅŸ ve bebek giysileri Omo ile yıkanarak ihtiyaç sahiplerine iletilmiÅŸti. Gerçi ben hepsini temiz olmalarına raÄŸmen yeniden yıkayıp ütülemiÅŸtim :) TansaÅŸ’ın bir de 3 YTL karşılığında çıkarma alarak Ege ormanlarını yeÅŸillendirin kampanyası var, ama sadece İzmir TansaÅŸlarda mı bilemiyorum. TansaÅŸ yönetimini duyarlı projelere imza attıkları için kutluyor, katkıda bulunmak için dolaba koÅŸuyorum :)

  6. 6 gonca 22 Tem 2007 23:52

    çok mantıklı bir uygulama

Yorum yapın




Yemek dergisi Yemek.Name'yi indirmek için tıklayın

Son Yorumlar